Tervetuloa blogiin

Tervetuloa tiedettä ja tutkimustietoa käsittelevään blogiimme.

Nykyään tietoa on kaikkien ihmisten saatavilla enemmän kuin milloinkaan aiemmin. Tiedettä ja siihen liittyviä tutkimuksia löytyy kätevästi verkosta ja aineistoa voi tutkia silloin, kun itse haluaa. Tietoa löytyy myös erilaisissa kansainvälisissä konferensseissa käymällä, joista osa järjestetään jopa suoraan verkossa. Verkossa järjestettävät tapahtumat säästävät kävijöiltä aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Useampi konferensseissa kävijä haluaa kuitenkin osallistua paljon yleisöä kerääviin konferensseihin paikan päälle menemällä, joka on myös nykyään paljon helpompaa kuin milloinkaan ennen. Liput sekä tapahtumaan että matkaan voi varata suoraan verkosta.

Tietoa on tällä hetkellä runsaasti enemmän saatavilla kuin milloinkaan ihmiskunnan historiassa. Globaalissa maailmassa on olemassa silti ihmisiä, jotka eivät usko tieteeseen. Tarkkaan etsitty, analysoitu ja tallennettu tieto on kaikkien ulottuvilla, mutta valitettavasti jokaiselle tieteen määritelmälle ja teorialle riittää epäilijöitä. Tutustu blogiimme ja tietoon, jota erilaisista konferensseista kertova blogimme käsittelee. Lukijana huomaat helposti, että tiedosta muodostuu kokonaisuus, joka ei ole vain pieniä toisistaan erillisiä yksityiskohtia.

Tiede pakottaa ihmisen miettimään

Ihmiset uskovat helposti asioihin, jotka on helppo todeta. Jokaisella teolla ja asialla on syyt ja omat seurauksensa. Maailmassa on ihmisiä, jotka pelkäävät lääkkeiden käyttöä ja ihmisiä, jotka eivät halua ottaa jotakin rokotetta, vaikka siitä on todistetusti hyötyä. Kumpaan ryhmään sinä blogimme lukijana kuulut?

Rokotetta ottaessa mietitään usein, onko rokotteen ottaminen turvallista vai päinastoin vaarallista. Jos johonkiin sairauteen tehty rokote on tuonut mukanaan jotakin negatiivista, esimerkiksi sairauksia, niin tyrmäämme rokotteen heti. Tiede ja monet kokemukset kuitenkin kertovat rokotteiden olevan turvallisia ja testattuja, joten eiköhän ole oikea aika avartaa omaa maailmankuvaa. Tutustu siis erilaisista tiede- ja tutkimustietoon perustuvista konferensseista kertovaan blogiimme. Tiesitkö, että tiede antaa ja kertoo paljon asioista, joita kannattaa jälkeenpäin miettiä. Tiede ja hyvin koottu tutkimustieto myös avartaa jokaisen henkilön omaa maailmankuvaa.